tisdag, juni 25, 2024
Exteriörbedömning

Exteriörbedömning – Ljungskile

Exteriörbedömning. Backamo, Ljungskile

Bristen på utställningar har inneburit en del praktiska konsekvenser för en del hundägare och uppfödare. För att möta det behovet har SKKs Utställningskommitté beslutat att klubbar ska kunna erbjuda enskilda hundägare en exteriörbedömning där hunden får ett kvalitetspris och en skriven kritik. Hunden kan alltså erhålla: Excellent, Very Good, Good, Sufficient, Disqualified eller Cannot be judged, och Ck kan delas ut. Resultatet registreras i hunddata och berättigar bland annat till den lägre avgiften vid valpregistrering, gäller som slutlig inmätning för hundar över 15 månader, och som utställningsmerit för championat i annan disciplin.Hund ska vara lägst 9 månader och uppfylla kraven på registrering som framgår av utställningsreglernas punkt 17 för få att delta på exteriörbedömningen.

 

Plats: Backamo lägerplats, Ljungskile  13-14 mars

Domare: Liz-Beth Liljeqvist

Ytterligare info kan fås av Liz-Beth 0768-582837

Sista anmälningsdag: 11 mars Avgift: 500 kr Betalningsdag sker på plats via Swish. Anmälan är bindande, om du anmäler och inte kommer skickas en faktura efteråt. Medlemskap i SKK organisationen krävs.

Anmälningarna för lördagen har stängt då maxantal uppnåtts

Anmälningarna för söndagen har stängt då maxantal uppnåtts

Vi förbehåller oss rätten att stänga anmälan då vi uppnått maxantal.Vi kommer följa FHM och SKKs restriktioner som gäller angående Covid19. Ni kommer få ett tidsschema via mail den 12-13 mars och tanken är att man kommer strax före, och inte stannar kvar efter. Har man anmält flera hundar, får dessa gå efter varandra om man skriver att det är samma ägare/sällskap . På så vis räknar vi med att det endast kommer vara ett fåtal personer på plats hela tiden. Vi kommer att tillhandahålla trimbord till de som önskar göra ordning sin hund på bord innan bedömningen. Varmt välkomna med er anmälan!

Glöm ej vaccinationsintyg!